Robertcik Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Jak można najlepiej podkręcić P4 2,2GHz (ja go kręce do max 2,59 GHz :x [118x21-wyżej jak dam to nie ładuje się windows - niebieski ekran] na solteku z I845D) chodzi mi o dobór płyty głównej i pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 skorzystaj z opcji szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 skorzystaj z opcji szukaj wlasnie, bedzie najprosciej, najshybciej i nikt cie nie zjedzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Mam pytanko a co to za opcja SZUKAJ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 sprostowanie jak szukać czegoś czego nie można znaleźć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Mam pytanko a co to za opcja SZUKAJ? Pytasz poważnie czy jaja sobie robisz?? Na górze strony jest Szukaj (obok FAQ i Użytkownicy). Rozumiem, że masz monitor 14" i kartę NV i dlatego nie widzisz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ogólnie to zwiększasz napięcie na maxa w górę (bo jeżeli dobrze pamiętam to wiele w góre ono nie pójdzie) i dajesz mniej agresywne timingi dla pamięci (CL 2.5 itd...). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 przeszukałem całe szukaj i nic BUUU :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 dałem 1,7 v na procek i podkręcam go max do 2,59 a co do Opcji szukaj to ją znalazłem, tylko w niej nic nie trafia w mój temat - chodzi mi głównie o dobór płyty głównej (mam solteka) podobno na asusie P4S5333 te procki kręcą się najlepiej. na koniec mam jeszcze jedno pytanko : komputer podczas pracy niewiadomo dlaczego się samoczynnie restartuje, czy to powód za wysokiej temperatury (karty graficznej) procesor utrzymuje się w ok 44 stopniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 ja bym nie dawal tyle napecia na procka :) zreszta podniesienie napiecia juz zwykle pozwala na niewielki oc (w moim przypadku 2,4 na 1,6v) wiec wole na standardowym napieciu miec 2,24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...