der_fish Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Witam, czy zasilacz mdecom 300GT obsluzy sprzet P IV 2.8 Prescott, 512 DDR, Sapphire R 9600, 2 dyski po 40 GB , Cd-rom + Nagrywarka, plyta abit IC7 , czy moze wato zainwestowac w cos mocniejszego ?? i 2 pytanko: modecom 300GT ma tolerancje napiecia 150%(przynajmniej do takiego info dotarlem na jakiejs stronce) ,czy to znaczy ze moze osiagnac powiedzmy 40-45 % mocy wiecej , nadal gwarantujac stabilna i bezpieczna prace ? dzieki i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 a czemu mialby nie wytrzymac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
der_fish Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 chodzi mi o to czy ten zasilacz bedzie w stanie dostarczyc podanej konfiguracji potrzebne do normalnego dzialania napiecie, czy wszystko bedzie chodzilo na ze tak powiem normalnych obrotach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Modecom 300GT to kombinacja fortrona 250W i 300W ,lub jak kto woli najsłabsza 300-setka fortrona. Jeśli chcesz mieć pewność to kup sobie oryginalnego fsp przynajmniej takiego BT-ka jak mój(ten dźwiga koło 350W), a najlepiej gdybyś trafił na wersję GTP(uciągnie 370W), wtedy masz już pewność że wytrzyma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Wytrzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 http://www.jscustompcs.com/power_supply zobacz sobie na tej stronce tu mozesz zobaczyc ile (max) pobiera prady twoj komp ale wg lepiej zainwestuj w lepszy zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Chce kupic obudowe Prostation - Modecoma, tam jest wlasnie ten zasilacz - Modecom 300GT. Moj sprzet raczej wytrzyma, tylko problem w tym czy on naprawde wydaje duzy halas? Mam nadzieje ze nie trzeba bedzie zmieniac zasilacza w obudowie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 ja tam mam codegona 8011 tam jest 400W wprawdzie jest cichy ale i tak go wymienie na chifteca wiec radze tobie zrobic to samo kupic obudowe ktora chcesz ale z gorzym zasilaczem a pozniej zakupic lepszy odpowiedni do twoich potrzeb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...