Msi16 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Jak sprawdzic czy obie pamieci chodza dobrze.Ostatnio mi bledy wyskakuja np. Po graniu niechca mi sie odpalic programy :| po ponownym uruchomieniu [gluteus maximus] :/ naciskam na ikonke zero reakcji jak myslicie czy to pamiec ? Robilem juz reinstal dalej to samo jesli pogram z pol godzinki to musze instalowac poraz kolejny porgram ktory chce wybrac najczesciej jest to total commander lub all eyesing. Strasznie denerwujace bo musze instalowac prawie caly czas program bo sie nieodpali robilem wszytsko scagnelem nowe instalki reinstal nic niepomoglo wlasnie przed chwilka skonczylem grac no i wyskoczyl mi dziwny blad w stylu (^53&543) i pisalo malo pamieci Co to mzoe byc z gory dziekuje :?Pamieci odkrecilem nawet na 400mhz procesor na 2200mhz powinno byc dobzre a jednak nadal to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Msi16 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Czy jest mi ktos w stanie pomoc ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Na kłopoty http://www.memtest86.com/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...