insane Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Czytam to forum i widze rozne opinie jedni polecaja TwinMOSy jedni Kingsony ale poniwaz zauwazylem ze np te pierwsze z czasem sa coraz gorsze wiec zalozylem nowy temacik :-) jakie pamieci polecacie na ten moment. Nie mowie tutaj od GEIL lub OCZ ale o firmach ktorych 512 mb kosci kosztuja do 460zl np. Dodatkowo czy oplaca mi sie kupowac Duale 2x256 czy lepiej kupic jedna kosc 512 a w przyszlosci w zaleznosci od zasobnosci portfela dokupic druga taka kosc ?? Zalezy mi przede wszystkim na duzej stabilnosci komputera niz na o/c ale nie wykluczam go w niedalekiej przyszlosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 ja bym radził brać jedną 512, bo w dualu dużo nie zyskasz, na AMD to jest około 5% przyrostu wydajności, więc chyba lepiej kupić jedną kość, co da ci możliwość dalszej rozbudowy kompa osobiście polecam HYNIXY, nie ma lepszych pamięci :twisted: chyba jednak warto dopłacić te 40 zł aby mieć naprawdę stabilne pamiątki, co nie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 ale one sa cl3 wiec raczej pod nforce2 odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 CL3 to one sa na "default" ale prawdziwy Overclocker nie zna takiego okreslenia jak "ustawic na default" ;-) Te pamiatki da sie ustawic "nieco" lepiej :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 CL - 3 to nie jest tak źle, pod warunkiem, że ustawiasz hardcorowe FSB, a w przypadku Hynixów żadne FSB im nie straszne :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...