mschu Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Witam Mam 2 komputery spiete w siec kablem krosowanym. Na jednym jest Windows 2000 na drugim Windows 98SE . Na komputerze z Windowsem 2000 widze w otoczeniu sieciowym oba komputery i mam do nich dostep. Na komputerze z Windowsem 98 rowniez widze oba ale nie mam dostepu do komputera z windowsem 2000. Czym moze to byc spowodowane :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 uaktywnij na kompie z win 2k konto "gościa". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mschu Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 uaktywnij na kompie z win 2k konto "gościa". Uaktywniłem i niby mam dostep do komputera ale nie widze zadnych jego zasobow ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 uaktywnij na kompie z win 2k konto "gościa". Uaktywniłem i niby mam dostep do komputera ale nie widze zadnych jego zasobow ?? jesli chcesz zobaczyc te wszystkie dyski jakie sa w 2k/xp standardowo "udostepnione" to ci sie nie uda. one sa udstepnione w celach administracyjnych. musisz sam jakis folder udostepnic, i dac prawa uzytkownikowi "gosc" do przegladania/zapisytwania. bez tego gosc z win98 nie dostanie sie do folderu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mschu Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 uaktywnij na kompie z win 2k konto "gościa". Uaktywniłem i niby mam dostep do komputera ale nie widze zadnych jego zasobow ?? jesli chcesz zobaczyc te wszystkie dyski jakie sa w 2k/xp standardowo "udostepnione" to ci sie nie uda. one sa udstepnione w celach administracyjnych. musisz sam jakis folder udostepnic, i dac prawa uzytkownikowi "gosc" do przegladania/zapisytwania. bez tego gosc z win98 nie dostanie sie do folderu. Pomoglo :) Wielkie dzieki :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...