Skocz do zawartości
Kaczor_Jonasz

Krece bartona i siada windows ???

Rekomendowane odpowiedzi

Moja konfiguracja komputera jest jak w podpisie ponizej. Dodam tylko, ze BIOS zakutalizowalem do wersji 1010, czyli prawie najnowszej. Problem polega na tym, ze jak przestawie magistrale na 200/40 to windows pada, caly siada normalnie cuda sie dzieja, ze mala glowa (to samo bylo z najnowszym BIOSEM). Plytka ladnie na poczatku rozpoznaje bartonka jako 3200+, ale windows kompletna klapa, pada na zbity ryj. Nie wiem z czym problem, jesli mozecie jakos pomoc bede bardzo wdzieczny. Z gory dziekuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A7V8X-X = KT400A

na co wiec liczysz? magistrala FSB 200MHz = magistrala PCI 40MHz = szopki: windows sie krzaczy, dysk moze pasc itp.

konfig masz calkiem madry, tylko ta plyta... kto Ci ja doradzal?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe sam ja wzialem, bo jakos tak za malo sie na tym kiedys znalem, teraz wiem ze od chipseta baaardzo duzo zalezy, jesli by ktos mogl mi doradzic jaka plyte ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> pod mojego proca lub lepiej cala konfiguracje, zeby wszystko dobrze chodzilo, bylbym wdzieczny :)

Czy Epox 8RDA3I bedzie wystarczal, czy moze cos lepszego szukac, tez na kasie mi zalezy zeby tania byla w miare ta plytka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie -S a -SL - po co komu ta przelotka z IDE na SATA?

Kaczor myslal chyba o tanszej wersji - wtedy NF7. EPoX jest jednak deczko slabszy (gorsze OC, brak oddzielnych wyprowadzen audio dla poszczegolnych kanalow).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...