Fl3eX Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Witam! Posiadam obecnie: -procesor: Celeron 1700 MHz -płytę główną: Gigabyte Pentium 4 Titan Series GA-8IDX Chciałbym wymienić ten sprzęt na: -procesor: Athlon XP 2500+ Barton -płytę główną: EPOX 8RDA3I (nVidia nForce2 Ultra 400) + LAN Nie wiem dokładnie jakie mam zasilanie i inne bardziej skomplikowane rzeczy, bo się na tym nie znam dobrze :) Czy przy tej wymianie będe potrzebował coś jeszcze wymieniać np. zasilacz ??? Proszę o odpowiedź i z góry THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Do standardowej pracy wymiana zasilki moze nie bedzie potrzebna, ale wiadomo ze nie kupuje sie takiej mobo i proca zeby ich nie podkrecac ;-) Odpowiednie pamieci tez sie przydadza... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl3eX Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 A jak wymienić zasilacz to najlepiej na jaki i ile to moze kosztować :) Oczywiście, że będzie się podkręcać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl3eX Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Pomoże ktoś w doborze tego zasilacza :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Pomoże ktoś w doborze tego zasilacza :) ?Ja ci pomoge :!: Poczytaj ten temat a wszystko ci sie rozjasni :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl3eX Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Wielkie THX :D Bardzo mi pomogłeś :) I jeszcze chciałbym zapytać jesli mozna ile mógłbym <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> za stary procek i starą płytę (nie obsługuje pamięci DDR) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 na allegro se sprawdz po ile chodza .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Wielkie THX :D Bardzo mi pomogłeś :) I jeszcze chciałbym zapytać jesli mozna ile mógłbym <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> za stary procek i starą płytę (nie obsługuje pamięci DDR) ? To jaki w końcu wybrałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl3eX Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 To jaki w końcu wybrałeś? Wybrałem Chieftec'a 360W (HPC-360-302DF) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...