turkuć Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 mam 765MB od dwoch dni irytuje mnie jedynie regulacja, boki ekranu przylegaja do czrnego tla ale mam problem z gora i dolem - pasek startu wygina sie do srodka tak jak gora i calosc przypomina ksztaltem muszke, paki w eksploratorze sz powiginanja sie ku dolu probowalem wielu sposobow regulacji i nic sie nie poprawia bardzo prosze o pomoc bo wstyd serwisowac po 2 dniach pracy na monitorze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 mam 765MB od dwoch dni irytuje mnie jedynie regulacja, boki ekranu przylegaja do czrnego tla ale mam problem z gora i dolem - pasek startu wygina sie do srodka tak jak gora i calosc przypomina ksztaltem muszke, paki w eksploratorze sz powiginanja sie ku dolu probowalem wielu sposobow regulacji i nic sie nie poprawia bardzo prosze o pomoc bo wstyd serwisowac po 2 dniach pracy na monitorze Jaki wstyd!!!! jedz jak najszybciej go wymienic ,ma za duze zniekszytalcenia w geometrii obrazu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 ide w poniedzialek do komputronika poprosic o wymiane na inny egzemplarz myslicie ze sie zgodza ? czy ktos juz mial taka przygode z ta firma i wadliwym sprzetem ? jaka strategie przybrac ? 1.blagac ich na kolanach 2.rzadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 rzadac, masz prawo w ciagu 7 dni od daty zakupu wymienic sobie monitor na inny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 to norma u samsunga :( jest to0 spowodawane sposobem wyrobnu kineskopa, nic nie poradzish, dlatego, ze ni jest idealnie paski powstaje taki efekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 bylem w komputroniku wyslali mnie do bestu z kad maja ten monitor poniewaz kupilem w kumputronik Pila to wysla go do Poznania bo tam jest jedyna osoba w kraju ktora jest kompetentna i sie zna na samsungach, orzecze czy do wymiany czy mozna naprawic radze wszystkim przed zakupem sprawdzic bardzop dikladnie monitor, nawet gdybyscie mieli siedziec w sklepie cala noc ja nestety zawiezylem samsungowi i mam za swoje reansumujac : gowno zdzialalem, a bajki ze przez 3 dni mozna testowac a jak cos nie tak to wymmnienic sobie z glowy wybijcie bo zeczywistosc jest okrutna, przynajmniej w komputroniku !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...