soltys Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Bylem wczoraj w media markt i widzialem Logitechy Z 640 w promocji za 299zl, to nie zart, serio mowie! Kupilem sobie ostatnio Creativy p580 za 250zl i teraz zastanawiam sie, czy by ich nie wymienic na te Logitechy, co wy o tym myslicie, swoje glosniczki sprzedal bym za 240zl i dokladam 60zl do nowych...oplaca sie? z gory dzieki za pomoc ps. mniej interesuje mnie wieksza moc, tylko raczej jakosc dzwieku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 jak intreresuje cie lepsza jakosc to kup normalne glosniki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ale kupienie czegoś sensownego za 300zł graniczy z cudem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Mam te Logitechy i graja super. W swojej klasie byly najlepsze w wiekszosci recenzji, wiec jak masz okazje to zmieniaj :) Tez myslalem nad Z-640 i P580 no i wybralem Logitecha :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 osobiście mam stare inspire 4+1, na moje satelitki nie narzekam ale słyszałem, że te Pxxx są straszne kiepskie. :? dlatego osobiście zmienił bym na Logitecha, choćby dla wyprubowania czegoś innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...