ups Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Witam mam mały klópocik mam dwa hdki jeden na sata i na tym mam system i drugi normalny ide. Problem polega na tym ,że nie wiem co zrobić bo mój komputer jak podłącze oba widzi tego na ide ,a nie sate na której jest system . Może jakieś sugestie co zrobić , czy wogóle da sie oba hdd (sata i ide) podłączyc do jednego kompa??? mam win xp , płyta głowna epox 8rda3+ z góry dzieki za odpowiedzi i sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y20 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 hehe dac sie musi ... ale nie napisales np: czy widas tego S-ATA kiedy nie masz podlaczonego ATA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kissiel Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 proponuję włącz w biosie na stałe raida SATA, poza tym wejdź w ustawienia priorytetów bootów z dysków i ustaw jako pierwszy dysk z raida. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...