exiter Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Poszukuję płyty głównej do Durona 1600, która obsługiwałaby pamięć SDRAM. Z tego co poczytałem to w gre wchodzi ASROCK k7vt2 lub ECS k7s5a. Czy są jeszcze jakieś inne? jeśli nie to którą wybrać? nie chce na razie inwestować w DDR, ale może to dobre wyjście bo możliwości jest więcej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 daj se spkój z sdramem,przecieć to krok w tył ,kup normalne mobo na ddr (takiego asusa jak ja mam albo asrock k7s8x-obydwie świetnie się kręcą) a sdramy jak dobrze sprzadaż to niewiele dopłacisz (albo nic)do ddr a na ECS i sdramie nie wykorzystasz tego durona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 my tu gadu gadu.. ale ten twoj d1.6 poszedl tylko na 1.9 ;) dokladnie kocurek ma racje, lepiej zrezygnuj z tego dimm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 my tu gadu gadu.. ale ten twoj d1.6 poszedl tylko na 1.9 ;)eeeeeee tam nie tylko ale tak jest ekonomiczniej,idzie i na 2,2 ale potrzebuje 1,85v(u koleżki na NF7,u mnie max 2,1) i topi mi radiator ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...