Szoszon Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Proszę mi pomóc w tym temacie.Widziałem że są kable dvi 18-pin i 24-pin. Który jest lepszy :?: Kabel 18-pin jest droższy - dlaczego :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 18-pinowy to single link, a 24 - dual link. Dual link przekazuje więcej danych, więc można przy nim uzyskać wyższe rozdzielczości. A czemu single link jest droższy, to nie mam pojęcia. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Też mi się wydawało że 24-pinowy będzie lepszy ale zastanowiła mnie ceny w sklepie internetowym między tymi kablami 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Mam LCD NEC 1760VM z DVI-D. Ilu pinowe przewody mogę zastosować i w przypadku którego jakość obrazu będzie najwyższa? Obecnie używam rozdzielczości 1280x1024 przy 75Hz na przewodzie analogowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...