RAFI76 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 W ofercie Action pojawił sie następujący produkt GecubeR9800PRO- R360 Platinum Edition http://www.gecube.com/productCategory.php?proID=43 Najnowsze omegi wykrywają go jako xt. 1. Mam pytanie w jaki sposób sprawdzić czy to karta jest oparta o XT? 2. Czy ktoś mógłby mi podać info w jaki sposób najlepiej odinstalować stare sterowniki do R. 8500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 1. Sprawdzić czy PCB jest od XT i czy GPU to r360. 2. Driver Cleaner od Omeg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Widać na focie ze ma PCB od XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Jeszcze jendo. Znam gostka z zagranicznego forum, który kupił właśnie tę kartę i sie okazało, że była na r350. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 a co ci zależy na jakim rdzeniu jest? ja mam na R350 i i tak chodzi na 440 gdzieś tak:] ale do normalnego użytku jest 412..jak w biosie od XT..bo po co wiecej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...