xxx Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 taka nazwe pokazuje mi Aida i powiem wam ze sie bardzo dobrze kreci jak narazie 11x215=2372mhz na 1.65v seraia taka jak w podpisie i mam pytanko czy tez u was tak widzi te procki czy to jakis dziwny bartek :D a i bym zapomniał na 1.6v tez idzie na 11x215 i temperatyra w idle przed podkrecaniem ok 34s teraz ok 38-40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 zdejmij radiator spisz wszystkie oznaczenia i je podaj - wtedy orzekniemy. programem to sobie mozesz sprawdzac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Ja też tak mam i się tym nie przejmuje. :wink: Może jest to takie rozróżnienie między XP-M a normalnym XP(XP-A). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 to chyba jest oznaczenie które ma pomóc w odróżnieniu procesorów o tych samych symbolach xxxx+ a z różnymi jądrami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...