oczo18 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Witam. Kiedys na forum zapodany byl sposob softwareowego wyciszenia dysku. Mianowicie jakims progsem zmuszalo sie dysk do cichszej pracy...moglby mi ktos przypomniec jak to cudeńko sie nazywalo?? Z góry dzieki. POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 To mojego jest coś takiego > http://www.hitachigst.com/hdd/support/download.htm (powerboost). Nie wiem czy to działa bo nie sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 coz sprawdze programik. amm dysk maxtora i qurna troche denerwuje mnie to jego "chrupanie" głowic (nie mylcie z awaria on tak po porstu pracuje) a czytalem tu kiedys ze mozna to wyeliminowac kosztem ciut dluzszego czasu dostępu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 U mnie jak to zainstalowałem, to zobaczyłem, ze standardowo mam ustawione na max. ciszę (czyli kosztem wydajności). Ale na wydajnośc nie narzekam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 no i doopa odpalam progasa i nic nie moge zrobic, wywala sie na samym poczatku ze moj dysk nie jest obslugiwany i nie wspiera zadnych zaawansowanych funkcji oszczednosci energii :( jednym slowem KICHA :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...