Gość ares Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Zna ktos jakis program - poza SpeedFan (bo on u mnie nie dziala) do sterowania wiatraka mi z poziomu windowsa ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Spróbuj jakąś wcześniejszą wersję SpeedFana na pewno ruszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonzi Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Z tym speedfanem to jest tak troche dziwnie. Mi działa w nim sterowanie zalmanem 7000a (innym zwykłym wiatraczkiem też) i odkrylem to przez przypadek dając prędkość 0% i ku mojemu zdziwieniu zatrzymał się 8O następnie dałem 5% i zaczął się kręcić, ale na wolnych obrotach, 10% i 15% też działa, a dalej w góre to już jest zawsze max obrotów. Upewnij się u siebie, może też działa, a o tym nie wiesz :wink: aha, płyta to abit nf7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 niestety speedfan nie dziala testowalem na wersjach: 4.0.1,4.05,4.06,4.08,4.11,4.13 jakies inne pomysly ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 A asus przypadkiem nie ma takiego sprytnego programu do płyty głównej z możliwością sterowania wentylatorów. Praktycznie każdy producent coś takiego ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Jest cos takiego (przynajmniej w moim asusie), ale w Biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 hmm no jednak moj asus niema nic tak sprytnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 hmm no jednak moj asus niema nic tak sprytnego :)bo masz wersje x tak zwana budzetowa ;) ja tak samo mam z asusem a7v8x-x :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 u mnie też Speedshit nic nie zmienia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...