Gość bazyl Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Mam takie pytanko czy istnieje program do podkrecania procka (szyną) z poziomu windowsa?? taz zebym mogl zmienic z windowsa moja szyne z 140 na naprzyklad 144 czy cus takiego ja jest to podajcie linka z gory dziak :) pozdro :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 Soft FSB jak obsługuje twoją płyte Jest na stronie Niemca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 2 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2004 a jest jakis co obsluguje moja ?? bo ja do tej pory sie jeszcze nie spotkalem a testowalem kilka nawet do tworcy CPU COOL pisalem podalem mu PLL mojego mobo i obiecal dodac go do nastepnej wersji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...