gregus Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Witam. Mam zamiar niedlugo kupic nagrywarke DVD. Z poczatku przymierzalem sie do zwyklej +/-, ale widze ze ceny dwuwarstwowych sa takie same wiec lepiej miec pelny 'serwis' ze tak powiem. Teraz pytanko, ktora z tych dwoch jest 'lepsza'? Obie mieszcza sie w mojej kieszeni :) i nie ma znacznej roznicy ceny wiec chodzi tylko o jakosc. Z tego co wyczytalem to nec 2510A wyglada mi na nastepce 2500A tylko, ze firmowo bios jest zmieniony(a nie flashowany w domu). Czy rozni sie czyms wiecej? A co do lite-on'a to prosze o opinie, bo mam nagryware cd-rw tej firmy i mam ku niej sklonnosci. Jak juz wspomnialem chodzi mi tu o jakosc, obsluge zabezpieczen, nosnikow i to co wazne. Nie jestem maniakiem predkosci :) Ps: dlaczego nigdze nie mozna dostac AOpen DRW8800, ktora wygrala test CHIP'a? Z gory dzieki i sorki za rozpiske. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Only lite-on kup bo warto. Ja mam LDW-851S i spisuje się świetnie. A 832S jest jeszcze lebszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 (...) Ps: dlaczego nigdze nie mozna dostac AOpen DRW8800, ktora wygrala test CHIP'a?(...) Poczytaj to i to a CHIP Tip'em sie nie podniecaj zbytnio, bo to malo wartosciowy wskaznik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregus Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Dzieki za odpowiedzi. Te posty juz wczesniej czytalem, ale przejrzalem jeszcze raz. Problem w tym ze w glownej mierze mowia o modowaniu starszych modeli do modeli oblugujacych DL. Z drygiej strony widze ze obie te nagrywarki sa dobre i raczej nie bedzie wiekszej roznicy ktora kupie(i bedzie to chyba Lite-On :) Ps: Testami CHIPA kieruje sie juz kilka lat(chociaz nie bezwzglednie) i nie bylem jeszcze ani razu w serwisie, ani nie domagalem sie uznania gwarancji, a mam juz 4 zestwaw komputerowy. Nie twierdze jednak ze ich testy sa wyznacznikiem jakosci, tylko ze poprostu sie na nich nie zawiodlem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...