bLaSterD Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Witajcie :oops: mam problem z Abitem BE6 II.... Nie moge bootować komputera z CDromu pomimo że w biosie ustawiłem CDROM.... Płyta na 100% jest bootowalna bo sprawdziłem na MSI.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthNICK Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 No to dziwne,a moze masz najstarszy BIOS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Witajcie :oops: mam problem z Abitem BE6 II.... Nie moge bootować komputera z CDromu pomimo że w biosie ustawiłem CDROM.... Płyta na 100% jest bootowalna bo sprawdziłem na MSI....Wiem tylko ze kumpel na tej samej plycie ma taki sam problem :? Plyty na 100% botowalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 a moze podpiecie CD'ka pod kanal PRIMARY cos da - ja na Asusie P2B mam tak - podpinam CD'ka tasma pod PRIMARY i bootuje, podpinam pod SECONDARY i ni cholery :( BTW slyszalem tez ze sa CD'ki ktore nie potrafia bootowac - ale powtarzam tylko slyszalem a nie spotkalem sie z tym osobiscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Rozwiązałem tan problekm :))))) hehehe.. Aż wstyd sie przyznać :oops: poprostu... w biosie IDE było ustawione na none a Winda i Linux same CDka wykrywały ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...