Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A po co Ci to ?

Dopuki nie masz specjalnego kabla t zw. terminatora to zapomnij.

Koszt kabla to 100 pln.

A masz teraz z pewnoscia R4 wiec po co Ci nowszy ?

W T610 mam R3 i chodzi wsio gitowo.

W komisach za 30 pln zmieniaja albo w serwisach za darmo jezeli masz gwarancje i sciemnisz ze Ci sie komorka wiesza. Ale wtedy telefonu przez tydzien nie bedziesz mial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam irde i wszystko działa Ok, ale dalej nie wiem jak zgrać zdjęcia z mojego t630 na komputer, juz się chwytałem kilku programow, ale zaden nie wyświetlał moich zdjęć na kompie???? Jestem juz zdesperoway :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres, jako ze jestes uzytkownikiem tego phone'a mam pytanie - dla mnie bardzo istotne bo wydalem troche kasy w salonie na kabelek do PC.

Soft dołączony do telefonu nie chce go wykryć - mianowicie Dial-up networking wizard (on ma na poczatku taki proces laczenia sie z telefonem) - podlaczam kabel do telefonu, potem do kompa no i jest to przemile tududum i w telefonie to samo .. ale jak przychodzi co do czego to progs nie wykrywa... :( (dodam ze zainstalowalem tez najnawsza wersje sciagnieta z oficjalki).

pomocy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli masz dobrze podlaczona irda to wystarzcy zblizyc komorke z aktywnym portem irda i sam go wykryje.

Wtedy wystarczy, ze klikniesz na ikonke obok zegarka w windowsie i juz mozesz kopiowac kazdy plik jaki zachcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podpuscil mnie gosciu w salonie ...

-" Pan jest młody, pewnie chciał taki gadżet po to żęby np. podłączyć do komputeraz, pobawić się"

-"niezupełnie"

-"a ja i tak zaproponuję panu kabelek do PC w bardzo korzystnej promocyjnej cenie i jak dla pana bonus dodam (smycz): razem 55zł."

-"dawaj pan"

w domu:

ja: " o żesz kur** jego m*ć "

no ale skad moglem wiedziec ze ten kabel nie zadziala... :(

szukam kogos na allegro z kim moglbym sie spotkac gdzies w centrum i kupic ta irde, nie wiem czy do wyjazdu (piatek) sie wyrobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi