Akselus Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Ostatnio zmienilem zasilke na chifteca 360-202 DF, i cooler na zalmana 7000CU i jest w kompie cichutko, gdyby nie plyta!!! Jak zacznie sie wczytywac wndows, z plztz zaczyna sie wydobywac piszczenie(taki niski dzwiek piszczacz dzwiek z takimi jakbz malymi wzladowaniami elektrzcznzmi!!! takie bzz-bzzz). Dzwiek staje sie duzo glosniejszy gdy wlacze jakis program kozstajacy z karty muzycznej. Po wylaczeniu karty muzycznej (zintegrowanej z plyta) dzwiek nie ustaje. Czy to jest normalne, jesli tak to jak to mozna zlikwidowac??? Zastanawialem sie czy to nie czasem jakis kondensator na plycie padl albo cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 tak na moje oko padają kondenasatorki na płycie. szykuj sie niebawem na nową płyte :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 tak na moje oko padają kondenasatorki na płycie. szykuj sie niebawem na nową płyte :roll: a co to problem kendziory wymienic ? szkoda by plyty bylo :evil: Jaka to plytka czyzby ABIT ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akselus Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 to szkoda bo ta plzta ma zaledwie 1 tyd. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akselus Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 tak na moje oko padają kondenasatorki na płycie. szykuj sie niebawem na nową płyte :roll: a co to problem kendziory wymienic ? szkoda by plyty bylo :evil: Jaka to plytka czyzby ABIT ? :wink: Jak pisalem w topicu ecs n2u400a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 co do wymiany to nie wiem, ale skoro płyta ma tydzien to już do sklepu z gwarancją :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akselus Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 czyli to nie jest normalne i moge oddac na gwarancji?? A co do glosnosci tzch odglosow to slychac je z jakiegos 1m a jak wlacze cos co korzsta z karty muycznej to 3-4m:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 przy normalnych warunkach nie jest to normalne chyba ze jezdzisz na duzych pradzikach 8) Plyta na gware :arrow: No w topicu nie ma nic wspomnianego ze to ECS, tak czy siak serwis juz ja powinien wymieniac pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...