Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

CZY JEST SENS MIEC GF 4 TI 4200 OD DAYTONY? OBECNIE MAM GF 3 TI 200 OD LEADTEKA I MOGE GO ZYMIENIC ZA DARMO NA TO, WIEM ŻE PRZYROST BEDZIE NIE ZA DUŻY, ALE BARDZIEJ MARTWIE SIE O STABILNOŚĆ. CO WY NA TO? NIE CHCE WSPOMINAĆ O PODKRECANIU. CZY KTOS ZNA MOZE STRONKE GDZIE SA SPECYFIKACJE TEJ KARYT? I TESTY:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PEWNIE, ŻE BRAĆ!!!

Daytona robi przyzwoite karty, wszystko zgodnie z zaleceniami nVidii, więc żadnych "gorszych" podzespołów nie znajdziesz.

A przyrost wydajności, według mnie będzie całkiem spory!!!

Nie zastanawiaj się, tylko bierz.

Recenzje Palit'a Daytony znajdziesz na http://www.digit-life.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam te karte i jest ql w 3dmark 2001se osiaga 26233dmarks musialem tylko powylanczac pare testow bo gdy karta "mysli" napiecie 12V potrafi spasc do 7,90V i nastepuje zawis karte radze ci bierz tylko postaraj sie o jakis fajny qler be na standarcie jest takie male aluminiowe cos z malym wiatraczkiem niewiem czy ma chociaz 3 cm :D a pod radiatorem jest jakas biala mela :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak sorx nie wcisnolem spacji :oops: powinno byc 2623 3dmarks

tak na marginesie , fajny konfog P333Mhz i GF4 :))))))))))

680 zł

duron 1.2 - 200zl

ECS - 200zl

280 na GF2MX400(wiem ze to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o)

i juz masz tyle samo 3dmarkow i o wiele szybszy system :)))))))))))

albo Plyta na BX 100 zł

celina 1.2@1.6 tuatanin 300 zł modded

i grafa za 280 :))))))))

ale to takie rozwarzania ktore wiecej 3dmarkow by ci dalyu niz zdlawiony gf4 :))))))))))))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no tak... zastanawiałem się skąd u niego taka liczba... no i teraz wiem, że to pentek 333... ech....

Ej, a powiedz szczerze, nie masz forsy na zamianę (150zł i masz Duraka) czy po prostu masz sentyment do pentiawki? A może masz w domu 5 komputerów jak mój znajomy, ale Twoim pokoju siedzi ten co masz w podpisie? (znajomy ma identycznie, kupa kompów w domu, a on ma 266 MHz... i gra na nim w Diablo II nagminnie...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...