Skocz do zawartości
M4TEUSZ

Sterowniki do Sound Blaster Digital 4.1

Rekomendowane odpowiedzi

Czy są dostępne jakieś sterowniki lub jakiś programik który umożliwi mi na tej karcie zmianę blansu przód tył (win XP) :?: Niestety ani na płycie dołączonej do karty, ani na stronie creativa nic nie znalazłem :cry:

Czy istnieją jakieś poprawione wersje sterowników do sb digital, bo orginalne nie były modyfikowane od 2002r. a w tzw. miedzyczasie pojawiło się parę gier (hitman2, Toca race driver 2) Które nie brzmią właściwie :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety kx-projekt nie obsługuje modelu CT4750, a na driversguide są dostępne tylko stery creativa. Zastanawiam się jednak czy nie zainstalować tego kx'a bo obsługuje karty o podobnych oznaczeniach CT4760 czy CT4790 ale są one opisane jako Live! a ja mam digitala. :(

Właściwie chodzi mi tylko o zmianę balansu przód-tył, bo żeby cokolwiek w wieży, która spełnia rolę tylnich głośników, usłyszeć muszę rozkręcić ją prawie na maksa, a wtedy zaczyna szumieć, znowu z przodu głośniki 2.1 creativa ryczą wściekle już przy pokrętle ustawionym na jakieś 20%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety kx-projekt nie obsługuje modelu CT4750, a na driversguide są dostępne tylko stery creativa. Zastanawiam się jednak czy nie zainstalować tego kx'a bo obsługuje karty o podobnych oznaczeniach CT4760 czy CT4790 ale są one opisane jako Live! a ja mam digitala.  :(  

Właściwie chodzi mi tylko o zmianę balansu przód-tył, bo żeby cokolwiek w wieży, która spełnia rolę tylnich głośników, usłyszeć muszę rozkręcić ją prawie na maksa, a wtedy zaczyna szumieć, znowu z przodu głośniki 2.1 creativa ryczą wściekle już przy pokrętle ustawionym na jakieś 20%

Sprawdz kxy , jak cos by nie dzialalo to pomoge moze cos :) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi