kuicets Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Mam Radeona 9800pro (R360) i z PCB od XT. Ponoc VGA silencer nie pasuje na 9800XT, wiec sie pytam czy na moja karte bedzie pasowac??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 no skoro ma pcb od XT a silencer rev 1-3 nie pasuje na XT to chyba logiczne ze nie bedzie pasowac? BTW niedlugo ma wyjsc silencer pod XT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Ja mam Radeona 9800PRO od Sapphire na PCB od Xt i silencer rev.3 pasuje :) Zero problemów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 heh , no coz. w specyfikacji silencer nie obsluguje XT tu taki buk;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 heh , no coz. w specyfikacji silencer nie obsluguje XT tu taki buk;) No wiem o tym, ale zobacz w temacie R9800/PRO/XT - kompendium, tam Mentos (Ma RadeonaXT) i coś pisał, że ma i innym miejscu GPu czy coś takiego :) Mi tam pasi na PCB od XT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ment0s Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Nom budowa się troszeczke różni ! Umieszczenie jądra dokładniej. Jak masz PCB to kupuj bo zawsze mozesz oddac popierając się specyfikacją. Ale np ja jak mam 9800XT to kupie no ale przy oddawaniu powiedzą "czlowieku - przecierz masz napisane ze nie jest on pod XT !" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...