Ruii Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Chce kupic glosniki do 300zl Zainteresowaly mnie te glosniki http://www.pcprojekt.pl/index.php?c=katalo...uktow&v=d&i=991 Moze ktos takie posiada? Jak sie sprawuja? Czy moze lepsze beda jakies do 300zl glosniki Creative Inspire ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Jeżeli moc jest taka jak podają, to będzie hulało! Cena podejrzanie niska, ale firma dobra więc można wierzyć w dane producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruii Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Czy ta firma Teac jest dobra?? Nie slyszalem zeby robili glosniki wczesniej NIc nie moge znalesc o nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 firma teac robila swojego czasu swietne napedy, ostatnio malo o niej slychac ale jest duza szansa graniczaca z pewnoscia ze glosniki beda oddawac dobre brzmienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Wygladają solidnie, tylko cjekawe jak z mocą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Czy ta firma Teac jest dobra?? Nie slyszalem zeby robili glosniki wczesniej NIc nie moge znalesc o nich Ja w Rejchu widzialem juz pare lat temu wieze HiFI klepane przez TEAC, wiec dziwi mnie to ze slyszysz o tym pierwszy raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...