max188 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Mam pytanie wie ktos czy w Niemczech sa gieldy komputerowe? Interesuja mnie kupno uszkodzonych twardych dyskow!! Ale nie mam pojecia gdzie te dyski mozna dostac? Czy w sklepach czy sa miejsca gdzie sa sprzedawane!! Niemieckiego nie znam wcale wiec luzik:) dzieki za inf bede bardzo wdzieczny!! moj adres e-mail: wax2@go2.pl!! POMOZCIE jak ktos ma jakies informacje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Interesuja mnie kupno uszkodzonych twardych dyskow!!A czemu akurat uszkodzone? Czyzbys chcial handlowac tym na allegro i sprzedawac jako dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max188 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Potrzebuje na czesci!! Wiem ze na 100% sa w Niemczech i mozna je kupic ale wlasnie nie wiem gdzie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Potrzebuje na czesci!! Wiem ze na 100% sa w Niemczech i mozna je kupic ale wlasnie nie wiem gdzie!! http://www.google.com/search?q=Verkauf+bes...=utf-8&oe=utf-8 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max188 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Dzieki za odpowiedz ale ja niestety nie umiem ani slowa po nimiecku:( I nie wiem za bardzo o czym tam pisza:( Moglbys napisac tzn przetlumaczyc tylko to co mnie interesuje? tzn gdzie moge dostac uszkodzone dyski czyli z defetem czy w sklepach czy na gieldach a jak sa jakies gieldy z takim sprzetem to w jakich miastach? interesuja mnie blisko granicy z Polska!! A jakbym jeszcze wiedzial kiedy sa otwarte to bykbym w niebie:) no lub sklepy oczywiscie bo czy gieldy w niemczech sa to nie mam zielonego pojecia!! z gory dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...