Vailix Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Witam, mógłby mi ktoś z obecnych tutaj wytłumaczyć dlaczego na mojej płycie głównej (MSI KT4AV) 2 złącza na pamięci są bliżej siebie a 3 trochę oddalone? To jest celowo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 tak, te dwa kolo siebie dadza Ci dual jak wlozysz 2 takie same kosci jak wlozysz inaczej masz zawsze single to tak optycznie, zeby latwiej bylo znalezc banki do duala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Hmmmm.... dual na MSI KT4AV ?? toz to KT400A... Banki sa tak raczej celowo, ale po co to nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a moze i fakt, nie znam MB i moze tam nie ma Duala, nie wiem po prostu :) zwykle jak sa rozsuniete to do Duala sa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Właśnie co czeba zrobić żeby te pamięci pracowały razem? To że muszą być identyczne to wiem. Ja wsadziłem 2 kości DDR 256Mb 400 Mhz Wilk Elektronik i żadnej róznicy nie zauważyłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 ja sie poddaje :) najpierw sprawdz czy plyta obsluguje duala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vailix Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 i tu jest problem bo ja jestem zielony... Jedyne co wiem to to że 2 wyjścia są blisko siebie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a wiesz co to instrukcja obslugi? ew google? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Plyta na 100000% nie obsluguje duala, jest to plytka na KT400A, a duala wspieraja jedynie KT880 i nForce. Te banki sa tak po prostu rozmieszczone, ale to nie ma nic wspolnego z dualem. UPDATE: Wedlug tej fotki plytka ma wszystkie gniazda blisko siebie, czy to na pewno Twoje mobo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 moze wlozyli Ci co innego? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Vailix odczytaj oznaczenie plyty umieszczone pomiedzy slotami PCI, bo wyglada na to, ze nie masz MSI na KT400 :) , ale nie placz na razie, bo moze masz cos lepszego. Podaj nam tylko te oznaczenia. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...