liberator Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Jakie macie napiecie w bartonie 2500+ przy fsb 200? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a poco Ci to ptrzebne?Chcesz wywróżyc sobie jakie bedziesz miał szanse na to ze jak kupisz pierwszego lepszego to bedzie chodził na 3200+ bez podnoszenia napięcia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Mam jush takiego i chce zeby moja pamiec chodzila synchronicznie z procem czyli chce ustawic fsb 200 dzieki czemu bede mogl wykorzystac moja pamiec DDR 400mhz wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 wiec co stoi na przeszkodzie zebys ustawił magistrale 200 mhz skoro masz pamieci któe na takiej magistrali chodzą??nikt ci nie wywróży ze twoj prov bedzie chodził na 3200+ przy takim a nie innym napiećiu.To musisz sam sprawdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ehh dobra, u mnie przy takiej konfiguracji i pamieciach 400mhz mam uwaga : ~1,825V , jak mniej wrzucam to sie sypie ale to zapewne wina malo stabilnego zasilacza. Tu nie ma zadnej reguly, czasem styka nominalne napiecie, a czasem trzeba sporo podniesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 obecnie 1.4V ustawione (czujnik mowi, ze 1.36V) na poprzednim procku 1.425 ustawione (1.39) wahania miedzy poszczegolnymi egzemplarzami sa tak duze, ze pytanie sie o napiecie u poszczegolnych ludzi majacych rozne serie jest calkowicie pozbawione sensu - tylko test danego egzemplarza moze cos o tym powiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 boshe...daj 1.9 prockowi nic sie nie stanie i proc pojdzie na 3,2+ jezeli juz nie wybuchnie to obnizaj tak dlugo napiecie dopoki komp bedzie pracowal stabilnie. ps.normalnie robi sie to w odwrotnej kolejnosci,ale pytales ile-to ja odpowiadam- 1.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...