S.W.A.T Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Witam, moj PC : P3 500mhz, 256ram, riva TNT2 M64 32mb :| chcialbym sie zapytac co dokupic : czy ram (np. 128) czy GeoForca2 MX400 64mb :| PS. Mam 180zł :| PS2. Może wiecie gdzie tanio P4 Presscott kupic ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 ja bym nic nie kupywał tylko zbierał na nową maszynke :roll: ale jeżeli kochasz tą i nie masz kasy to wpierw karta. mój kumpel miał pentiaka 3 600 i rive, zmienił ją na radka 9100 i jeszcze sobie nieraz pogra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 swat do tego nie ma sensu juz nic kupowac. cs wymaga TYLKO procka (nie liczac smokow) wiec musisz kupic calkiem nowy sprzet bo w tym juz sie nic nie oplaca wymieniac, bo beda to kolejne wyrzucone w bloto pieniadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Ja bym jedank dokupił tego GeForce, ale nie brałbym pamięci. Później już tylko OC procka (nie musisz sie bać, że go stracisz, i tak kosztuje śmieszne pieniądze) - ile fabryka dała. Jak nie jesteś w temacie OC, to obadaj dział faq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 a nie lepiej byłoby kupic pentaka 1.4 nortwooda + jakieś tanie ale dobre mobo (asrocka na chipsecie i845) takiego procka można nieźle podkręcić powinieneś zmieścić się w granicy 400zł. Swoj możesz opchnąc za jakies 100-150 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...