Wojtek@oo Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 szukam kogoś, kto ma chłodzik zalmana cnps7000 i mógłby zmierzyć suwmiarką kołki przeznaczone do mocowania dla athlona64 i "klocki" dla athlonaXP Chodzi o spreparowanie takich klocuszków dla pentagrama qc80 który jest b. podobny do cnps7000, ale dostarczany jedynie z niezbyt pewnym mocowaniem na socket462. Są za to obecne kołki do athlona 64. Z porównania długości kołków i znajomości grubości klocków chcę określić potrzebną grubość klocków dla athlonaXP. Może trochę zawile to napisałem, ale mam nadzieję że da się zrozumieć.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 A nie lepiej przełożyć od drugiej strony śrubki przez dziurki na mobo dla AXP, zakręcić je nakrętkami, a na to nałożyć coolerek? Robiłem podobną rzecz dla kumpla niedawno.. lepsze rezultaty miałem z podaną przeze nie metodą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 a rozstaw dziur pasuje? Jesli tak to by było pieknie! ja dopiero rozkminiam temat teoretycznie, bo uznalem, ze nie warto zakladac nieszlifowanego freezona i wlasnie wrocilem z papierem wodnym, zaraz bede polerowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...