dar3k Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Czy tylko mi nie dziala to zabezpieczenie przed przegraniem i spaleniem procka (Barton 2500) ustawilem temp na 60*C na procku aby wylanczal kompa i to nic nie dalo komp jak chodzil tak chodzi nie wiem dlaczego ale to cos nie dziala :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dextor Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Czy tylko mi nie dziala to zabezpieczenie przed przegraniem i spaleniem procka (Barton 2500) ustawilem temp na 60*C na procku aby wylanczal kompa i to nic nie dalo komp jak chodzil tak chodzi nie wiem dlaczego ale to cos nie dziala :( a osiągasz 60*C ?? :) ... i chyba się zdaje mi że powinno być włączone w biosie ACPI by to działało ... no i system który obsługuje to ACPI ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quard Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a moze update bios'u ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar3k Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Ja mam XP pro no i jak wlacze to zeby przy 60*C wylanczal kompa to poda blue screna ze komputer powinien zostac wylaczony bla bla bla a jak w opcjach wlacze aby nie pokazywal bledow tylko uruchamial ponownie to mi walnie reboota :( A co do 60*C to chcialem wytestowac to i zatrzymalem wiatrak na chwile :) :) ACPI mam Wlaczone tylko nei wiem jakie mam miec wybrane ACPI mode: S1(POS) S3(STR) S1&S3 aktualnie mam wybrane S1(POS) no i system który obsługuje to ACPIA jakie systemy obsluguja ACPI :?: :)[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 u mnie to zabezpieczenie dziala bez zarzutu, ustawiam 60*c, czujnik pokazuje 60*c i juz za chwile komp jest wylaczony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dar3k Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 a jak masz ustawione ACPI :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 mam domyslne ustawienia ACPI, nic nie zmienialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolciak Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Mialem podobny problem na rda3+ , niedzialal mi biper sygnalizujacy zbyt wysoka temp. Przeprogramowanie biosu pod dosem pomogło. Nara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...