ziupo Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 wlasnie kupilem wtyczke 3pin i chcialem do neij podczepic kabelek z obrotami wentylatorka [o szczegoly nie pytac], bo pozostale dwa [masa i napiecie] mam podpiete przejsciowka do molexa. teraz tylko niew ie mjak to zrobic, moge wlozyc kabelek, ale on zaraz wylazi, lutowanie odpada a tych metalowych ***** nie da sie za nic wyjac :( w sklepie sami nie wiedza jak; jedna tak wtyczke serwisant zepsul bo stwierdzil, ze je sie rozpaławia i dopiero wtedy wklada kabelek !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 idzie sie do sklepu elektronicznego ... -dzień dobry -dzień dobry, słucham Pana -chciałbym kupic taką wtyczkę jak są przy wentylatorach w komputerach i do tego metalowe końcówki -prosze bardzo (wydawanie towaru). 50 groszy się należy -dziękuję, do widzenia .... a serwisant do widocznie jakaś "ciapa" bo to wychodzi bez problemu tylko trzeba wcisnąć jedną blaszkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 ekhm, ja juz ja kupilem :) ale w serwisie musialem bo przez sklep mi nie chcieli sprzedac [serwis znajduje sie zaraz obok, za przyciemniona szyba] PS: JUZ MAM, WYJALEM. MYSLALEM, ZE BEDZIE TRUDNIESJZE A OKAZALO SIE PROSTSZE NIZ BUDOWA CEPA ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...