bobekk Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 witam otóz mam kilka pytań składam sobie nowego compa część po częsci i mam kilka pytań odnośnie wybranych przezmnie częsci jak i ich doboru. A wieć tak planuje sobie złożyć w miare dobry sprzęt: 1.Plyta-EpoX 8RDA3I 2.Athlon 2500+/333 Barton w boxie 3. no i tak teraz nie wiem czy kupowac jakaś obudowe czy sama zasiłke obudowa w sumie jest ale w niej jakis codeshit fajnie by było jakbyscie cos polecili 4.grafa narazie był by FX 5200 128 mb/128bit a potem mysle o FX5950 5.dzwięk bedzie zintegrowany 6.jakas nagrywara dvd 7. aha i jeszcze 512 ramu chyba 400 i tu tez problem czy wybrac tansze no name'y czy np elixiry czy juz drozsze kingstone'y itp? 8 noi do tego 2 dyski 1 seagate(chyba VI) 40G i drugi tez seagate tyle ze 80 G podsumowujac chodzi mi o jakies propozycje zasiłki kótra to pociagnie ewentualnie jakiejs fajnej obudowy z dobra zasiłk a tego co słyszłem Logic odpada(chociaz fajnie wyglada szczególnie to wyświetlacze z przodu np: Logic Q4 czarna L350 http://sklep.benchmark.pl/pelny_11875.html) chyba,chce zeby to wszytsko trzymało sie kupy i nie martwic sie o zasilanie ze m icos padnie albo coś z góry dzięki wszyskim za pomoc[/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Zasiłka: kupilem niedawno na Allegro Deltę 350 W z wichurem 120mm - super wydajność i cisza, ale i minus mało końcówek i krótkie kable. Poszukaj też Fortronów FSP. Z nowych tańszych to może Modecom 350W ? Grafa: 5200 Ultimate za 350 zł Pamięci: noname odradzam, polecach Hynixy, Samsungi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobekk Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 moze ktoś jeszcze dołoży swoje 3 grosze?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 pamiatki to bierz markowe i nie schodz ponizej kigstona . zasiłke sobie tylko qp jak masz obudowe to po co pchac sie w koszta a jak qpisz porzadnego chiefa to bedziesz spał spokojnie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 nagrywarkę z ekonomicznych to chyba Liteon a buda wygląda całkiem przyjemnie, ciekawe co to za zasiłka tam siedzi, ale jak by nie patrzeć jeśli nówka to z gwarancją i jeśli będą problemy z zasilaczem zawsze możesz reklamować. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobekk Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a wieć w środku siedzi taka zasiłka[adres nizej] zasiłka czy patrza na parametry ktoś może powiedziec czy udżwignie ona moja konfiguracje a moze ktoś ma obudowe logica i ma juz jakieś własne zdanie o niej???bo chyba jednak bude wcigne bo mnie podjarała strasznie swym wygladem :lol: tutaj link do zasiłki z budy http://www.benchmark.pl/artykuly/testy/zasilacze2003_2/Logic_LC-B350ATX.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...