$l@ven Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Pozwolilem sobie zalozyc osobny topic dotyczacy obudow, gdyz moj wybor jest dosc specyficzny. A wiec musze juz w najblizszych godzinach zdecydowac sie co do obudowy, zalezy mi tez na zasilaczu, aby byl miare dobry i cichy. Moje typy (raczej tylko te obudowy wchodza w gre: ) 1) Modecom Prostation z zasilaczem 300GT 2) Modecom Impact z zasilaczem 300GTF (300W PFC) 3) Modecom Prism z zasilaczem 300GTF (300W PFC) Nie jestem tez pewny co do zasilaczy wystepujacy w tych obudowach, ale chyba dobrze napisalem. Co byscie wybrali biorac pod uwage - wyglad obudowy / jakosc / zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 pierwsza, kolega ma, zasilacz modecom 300GT, nie pamiętam czy GTF jest lepsza, w każdym razie abit nf7-s i bartek 2500+ mają tyle amciu ile potrzebują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 http://www.modecom.pl/produkt.php?391 http://www.modecom.pl/produkt.php?397 Te sa fajne . Co do zasilacza to idziesz do sklepu (lub mejlujesz ) i mowisz zeby ci wymienili albo sprzedali bez . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Slyszalem tez niestety, ze ten Modecom jest bardzo glosny (chociazbt opinie z komputronika - czy test na benchmark.pl), dlatego mam pewne opory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Moze mam ucho slonia ale 300GT jest cichutki . Kumpel ma i nie narzeka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Mi podoba sie 2 i 3 ze wskazaniem na 3. I takie pytanie -> nie łatwiej było zrobić ankiete? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Mi podoba sie 2 i 3 ze wskazaniem na 3. I takie pytanie -> nie łatwiej było zrobić ankiete? Zastanawialem sie nad tym, ale nie - zalezy mi tez na jakosci zasilacza, a nie tylko na wygladzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Mi podoba sie 2 i 3 ze wskazaniem na 3. I takie pytanie -> nie łatwiej było zrobić ankiete? Zastanawialem sie nad tym, ale nie - zalezy mi tez na jakosci zasilacza, a nie tylko na wygladzie. o jakosc fortronow sie martwisz :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mi podoba sie 2 i 3 ze wskazaniem na 3. I takie pytanie -> nie łatwiej było zrobić ankiete? Zastanawialem sie nad tym, ale nie - zalezy mi tez na jakosci zasilacza, a nie tylko na wygladzie. o jakosc fortronow sie martwisz :lol: :?: Gorzej, jak mi wsadza tam jakiegos Feel'a... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 to by pisało 300W ATX ;-) wiadomo by było ze to juz FEEL jesli Pisze GT/lub PCF to jest to jeden model fortrona 3000GTF w srodku (najsłabsza wersja 3setki od fsp ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...