vodoo Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam ! Byłem posiadaczem Mobila 2500+ kręcił się maks do 2500 prime stable, sprzedałem go i natrafiłem na Athlona 1700+ JIUHB 2600 MHz przy 2v ;) za 250zł, czy opłaca się dopłacać te 150zł do Mobila czy lepiej kupić tego JIUHB ??? Generalnie mało gram, chodze po necie :)))) Od czasu do czasu sprawdzam poczte i rozkład autobusów :))) pozdrawiam Sebastian p.s. Athlon będzie chłodzony wodą, jeśli to coś zmienia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 jak mało grasz i masz kompa do netu to kup sobie durona 1,6ghz za 200zł i ewentualnie go podkręć to ci styknknie na 100% a resztę kasy przepij :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vodoo Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mało gram ale czuje się pewniej gdy mam sporo MHz pod blachą :))) a co do Durona to 50zł mnie już nie zbawi i mam JIUHB pytanie tylko czy ten procek pozwoli mi na wysokie FSB ???? pozdrawiam Sebastian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 oczywiscie, ze pozwoli - zamalujesz mu mostek lakierem i bedzie 1833MHz/FSB166 default i bedzie pomykal na Twojej plycie. oczywiscie, ze lepiej tego starego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 pytanie tylko czy ten procek pozwoli mi na wysokie FSB ???? pozdrawiam Sebastian Oczywiscie ze pozwoli ;) mój JIUHB 308 DLT3C pomyka na 10x250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...