Gość [RONIN] Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mam problem gdy instaluję AR 6 PL. Nie chce mi się rozpakować! To znaczy: Jak pojawia się pasek postępu, dochodzi od 1% i pojawia się komunikat że aplikacja nie może tu wypakować plików. Nie mogę nic zrobić! O co biega? Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 może jak byś to bardziej sprecyzował to dalo by rade ci pomóc... Z takimi programami najczęściej nie ma problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 widocznie są. zależy skąd się ściągnie, to czasem pojawiają się takie "kwiatki" .... spróbuj zassać z innego miejsca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Jak tu bardziej opisać ten problem ??? Mam poważne problemy... W skrócie. Podczas instalacji pojawia się komunikat w postaci (tak plus minus); I can't unzip this place lub podobny. Jak nadal nie będziecie wiedzieli co jest postaram się o screena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 ...zależy skąd się ściągnie, to czasem pojawiają się takie "kwiatki" .... spróbuj zassać z innego miejsca Miałem kiedyś ten sam problem i tak jak piszesz pomogło ponowne ściągnięcie Acrobata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...