Sandman Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Na jakich pamieciach (czasy dostepu i firma) mozna dostac te karty. I jak odczytac czas dostepu z pamieci samsung?. Byc moze sie powtarzam ale nie mam obecnie czasu na czytanie calego watku o radeonach. jesli ktos widzial juz podobny topic to prosze o linka. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 samsungi 4ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Cze.Ja mam tą karte, mam na niej kostki hynixa 5ns. Jak je odczytalem?? To very easy :lol: Poprostu patrzysz na dluuuuugi nr i ostatnia cyfra po - to czas dostępu. Wiem pytales o samsungi, pewnie jest tak samo :roll: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 na 100% masz radka 9600 od szafira??masz :) bo ja sie spotykałem tylko z samsungami 4ns, ale całe życie sie człowiek uczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Cze.Ja mam tą karte, mam na niej kostki hynixa 5ns. Jak je odczytalem?? To very easy :lol: Poprostu patrzysz na dluuuuugi nr i ostatnia cyfra po - to czas dostępu. Wiem pytales o samsungi, pewnie jest tak samo :roll: Pozdro. Kości Samsunga o oznaczeniu K4D263238E-GC2A. Charakteryzują się czasem dostępu 2,8 ns. (frag. http://pclab.pl/print8866.html) Tak wiec nie wiem czy jest to az tak proste :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Oczywiscie w poscie wyzej chodzi o pamieci na 9600 XT:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 W którejś wersji RadLinkera można było odczytać kostki (chyba przy omegach 2.5.44 albo 2.5.22 - ale nie pamiętam przy których) - u mnie odczytywało prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Chodzi mi raczej o odczytanie z kostek a to ze wzgledu na zamiar zamowienia w sklepie. Ale i tak thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Naprawde nikt nie wie jak odczytac czasy dostepu z kosci samsunga :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Hemm Sapphire R9600 BOX 4ns LITE 5ns Choć zdarzaja sie kwiatki i LITE na "czwórkach" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Na ale sie naszukalem. Ale znalazlem wreszcie :D Dla zainteresowanych http://www.samsung.com/Products/Semiconduc...mberDecoder.htm :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 to jest fotka ramu z mojego radeona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Sorki za to "pewnie jest tak samo", widac nie jest. A ja mam naprawde kostki hynixa, a karte kupilem tutaj: http://www.arest.pl/index.php?inc=cennik&katid=5 Moje kosci sie troche grzeja gdy sa w stresie, no ale przeciez podkrecone. A o co biega z tym Ati tool, bo gdy zapodalem 'find max core' to za pierwszym razem doszedl do ok 430Mhz a teraz to na 400 sie zatrzymuje ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Nie używaj atitool. Łatwo możesz tym pożegnać się z kartą. Najlepszy test to nature w 3d2003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 spoko,uzywam tylko RadLinkera z Omeg , a Ati tool tylko sprawdzalem. Test Nature faktycznie daje kopa karcie, na nim mam najnizsze fps, ale ja mam tylko 2k1 :( Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...