Adam_TVS Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mam pewną sprawe. Podczas testu nie miałem dostępu do internetu i zapisałem go jako plik .3dp . Idzie z tego jakoś odczytać i zrobić ORBa? Jak otiweam przez 3DMarka2001 to nic sie nei pokazuje itp. Proszę o pomoc :) Z góry dzięki :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek OC Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 No jak to jak :) , ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>sz 3dmarka, klikasz ONLINE SERVICES i wybierasz z menu SUBMIT SAVED RESULT. Tylko musz mieć założone konto na futuremarku żeby zrobić orba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacHoO Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 oczywiście konto w futuremark jest za free :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 No ok dzięki już jest :D Że też tego nei zauwazyłem że to tam może sie to wrzucać :D Ja myślełem że to najpierw trzeba do programu załadować a potem dopiero ORBa robić :) Nawet nei można se zobaczyć ile ma sie pkt. na tym projekcie tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...