liberator Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mialem podlaczonego papsta z potencjometrem do wypychania powietrza z tylu budy. Dzis podlaczylem wentyla z przodu budy takze z potencjometrem. Za pierwszym razem wszystko dzialalo w porzadq. Za drugim razem gdy wlaczylem kompa to ani papst ani ten dzisiejszy nie dzialal. Teraz nawet sam papst nie dziala. Wentyl w zasilaczu i na cpu dzialaja jak trzeba. Dodam ze oba potencjometry sa takie same i maja po 100 omów. I co oznacza napis cha fan na plycie asus a7n8x? Mam zasilacz chiefteca i on nie ma wyjscia do wentyla. Wiec w miejsce od wentyla do zasilacza podlaczylem wlasnie dzis wentyla. A papst byl podlaczony wlasnie w miejscu cha fan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 cha fan = chasis fan - ja mam tu podpiety chyba wentyl wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darro Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Hmm a podlaczales te wentyle bez potencjometrow? Probowales z innymi wentylkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Probowalem podlaczy wszystki wentyle jakie mialem w domu z potencjometrami i bez. Wyglada ze wejscia od wentyli sie zepsuly. Ale wszystko poza tym dziala. Plyta jest na gwarancjii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 hmm no to oddaj plytke niech naprawia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...