Mecz1 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Pomóżcie nie wiem co jest lepsze Monitor SyncMaster755dfx czy jakiś inny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecz1 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Błagam odpowiedzcie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Ja używam SyncMaster 765MB a więc praktycznie ten sam model tylko z funkcją MagicBright. Jestem bardzo zadowolony - dobre parametry: w 768x1024 mam odświeżanie 100Hz. Działa sobie bezawaryjnie od 1,5 roku... Być może są jakieś nowsze modele, które oferują lepsze parametry, ale ten jest jak najbardziej w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwi Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 cze. jak korzystam z 755dfx i jakbym mógł to bym go zamienił na 765mb. po pierwsze 755dfx nie jest płaski, tzn. ekran z zewnątrz jest płaski ale jest to jakby soczewka od strony matrycy nie jest on płaski, natomiast 765 jest całkowicie płaski z dwóch stron po drugie 765 ma lepsze kolory i oferuje lepsza jakość obrazu przy wyższych odświeżaniach. niestety jak ja kupowałem swój monitor to róznic cenowa między 755dfx a 765mb była ok 200 zł teraz cena jest prawie indentyczna, ja bym wybrał 765mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 po pierwsze 755dfx nie jest płaski, tzn. ekran z zewnątrz jest płaski ale jest to jakby soczewka od strony matrycy nie jest on płaski, natomiast 765 jest całkowicie płaski z dwóch stronKiedy właśnie nie jest płaski (765MB) - wiem, bo mam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 a ile masz kasy przeznaczonej na monitor??? jezeli chcesz cos lepszego to bierz iiyame Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Hmm ja kupowałem 3 sztuki 755dfx - i to co mogę powiedzieć po siedzeniu przy nim przez tych pare miesięcy - są przeciętne - zarówno jeśli chodi o kolory i ostrość - płaska jest tylko syba z wierzchu. Chesz w miarę porządną 17" - dozbieraj trochę kasy do 795 - ten jest znacznie lepszy ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecz1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 nie wiem i tak ale jeśli chciał bym kupić coś innego potrzebował bym kasy ale mam pusty portfel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulos Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Mam SyncMaster 753DFX jestem bardzo zadowolony, co jak co ale monitory Samsung robi dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecz1 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 może monitor syncmaster ma jeszcze wiele do odgadnienia:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ja mam syncMaster 900IFT ale to juz wyzsza polka i tez jestem zadowolony ale mam tez 2 monitor 17" belinee 10 30 55 oblukaj plaska bardzo dobre parametry na allegro dostaniesz nowke do 400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja mam 765MB. Działa ładnie już przez dwa lata. Obraz czysty. Funkcja magicbrught też się czasami w grach przydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecz1 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a ile by kosztował najnowszy syncmaster? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...