ath Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Wlaczylem sobie aktualizacje Nav2003 i po niej wyskoczyl mi czerwony komunikat o tym trojanie.Siedzi on w pliku windows/system/msxword.dll.Nie idzie go wogule skasowac i narazie zrobilem kwarantanne.Mam takze zainstalowany pakiet Norton Internet Security.Spotkal sie ktos z tym ? Nie wiem co mam robic bo gdy chce przeskanowac ten plik Trojan Shield wywala ze nie mam do niego dostepu bo w koncu jest kwarantanna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulos Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 No wiec teraz usun go z kwarantany; skanuj jeszcze raz cały komp w trybie awaryjnym wybierajac opcje by skanował wszystkie pliki. Jak masz partycje FAT to uzyj dyskietki startowej i z pozomu DOSu usun wirusa, mozesz skorzystac z programu antyvirusowego F-Prot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...