Yeti Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Witam! Troszki zagmatwany tytuł, wiec wyjasniam: Chodzi mi o to zeby zmienić kolor deseniu w tle z jednego koloru na 2. Najlepiej byłoby gdyby dało sie zeby wszystkie pixele jedego koloru przeszły w pixele 2 koloru. (to chciałem wyrazić tytułem :D ) Jest ktoś na tyle opcykany z tym programem zeby powiedzieć mi jak to zrobić ? (Da sie coś takiego wogóle? A jak nie to moze jakis inny sposób zeby osiągnać ten sam cel...) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 obcykany w photoshopie to moze nie jestem, ale troche sie tym bawilem. :D sprobuj: image->adjustments->Replace Color i ustawiasz: - pierwszy kolor [ten ktory chcesz zamienic] - fuzziness [stopien tolerancji koloru pierwszego] - drugi kolor [tan na jaki ma zmienic] inne opcje/mozliwosci: image->adjustments->Selective Color image->adjustments->Channel Mixer image->adjustments->Hue/Saturation image->adjustments->Color Balance w photoshopie jest jeszcze duzo mozliwosci zmiany kolorow wiec probuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Wielkie dzieki, oto mi wąłsnie chodziło. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...