Varrol Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Właśnie wygrzebałem emulator Amstrada pod dosa i gdy chcę go uruchomić, to wyskakuje mi, że nie mam w dosie obsługi kart Vesa i karty dźwiękowej. Czy jest jakiś program pod win 2000, który emulowałby dos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 ten DOS co jest pod win 2000 to tez jest emulator, a nie "normalny" DOS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 ten DOS co jest pod win 2000 to tez jest emulator, a nie "normalny" DOS :D Przecież wiem, ale napisałem, że on nie działa jak należy, tzn. gry nie działają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Zrob dyskietke systemowa w Win9x i odpowiednio zmodyfikuj autoexec.bat i config.sys jak bedziesz chcial pograc w cos dosowego to ruszysz z tego system i po klopotach, chyba ze nie masz FDD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...