czeslaw_15 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak sie tworzy gify w photoshopie lub prosciejszym polskim programem ? lub podajcie linki z informacjami :cry: |.......Prosiłbym o odpisanie......| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 :? Robisz obrazek i save as gif. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A jak chcesz animowane to w ps musisz skopiować warstwy przenieść do image ready i jakoś dalej kombinuj bo nie pamiętam, jeżeli chcesz zrobić z przezroczystym tłem(taki jak mój obrazek :)) To robisz Nowy obraz z tłem transparency robisz na nim obrazek jaki chesz i w menu plik wybierasz save for web albo export albo jeszcze inaczej(gif będzie przezroczysty dopiero na stronie internetowej a w przeglądarce plików graficznych nie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...