Skocz do zawartości
DuriN

Windows się restartuje pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Więć tak gram sobie w jakąś gre wszytko jest ok po jakimś czasie gdy wychodze do wina to wtedy właśnie pokazuje mi się niebeski ekranik i tam coś takiego mniej więcej pisze drive_irq_less_or_not_equal no i trzeba restartowac kompaa na samym dole jeszce pisze -----cmuda.sys----- i jakies tam cyferkii jest to powtórzone, domyślam się tylko że to może być coś ze sterownikami ale już parenaście razy je zmieniałem na winie 98 wszytko działa dobrze a tu właśnie to, prosiłbym o pomoc z góry dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DuriN, zmień tytuł wątku za pomocą przycisku "zmień" w swoim poście. Tytuł "Mam problem !!!" jest nieregulaminowy.

II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy:

5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje wszystkim za pomoc to była wina starych sterów do Muzyki cmdedia, tylko nie polecam instalowanie sterowników do cmedi na jakiesj starej wersji bo później może w ogóle nie działać głos i tylko pomoże reinstalka wina już raz tak miałem.

Pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi