mac441 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Witam! Mam karte jak w temacie i mam pytanie jak moge i czy w ogole moge zainstalowac ten programik redline. Slyszale ze sluzy do podkrecania i ustawien do gier karty. Ze strony Sapphire mam tylko update ktory mowi ze musze miec najpierw podstawowa wersje tego programu a samego programu nie ma na stronce producenta. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 przylaczam sie do pytania. w dodatku pisze ze program jest na zalaczonym do karty cdromie. ja u siebie patrzylem ale nie mam, widocznie musi na pudelku pisac REDLINE... no dobra, ale wogole ktos ma ten program? do czego sluzy? moze sie by chcial podzielic? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 no i jak nikt nic nie wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...