Gość Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 przed chwila zauwazylem(moze to caly czas tak bylo ale nie mam pojecia" ze w "PC ALERT 3" jest rysunek kompa z napisem "Intrusion" i ja mam tam na czerwona czcionka napisane "Open"...tak powinno byc???????co to w ogole jest????prosze powiedzcie...wiem ze moze troche glupi post ale mam stracha....thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Intrusion alert - można pod to podpiąć czujnik otwarcia obudowy, w twoim przypadku nie jest podpięty - i stąd ten alarm, nie przejmuj się :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 powinna byc zielona z napisem zamkniete!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 BIOS: Hardware Monitor Setup / Chassis Intrusion / Disabled :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 BIOS: Hardware Monitor Setup / Chassis Intrusion / Disabled :) dzienx :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...