Dyejcop Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Witam, Mam wielki problem już od dłuższego czasu, nie moge wysyłać maili używająć programów. Sprawdzałem wszystkie, odbierać moge a przy wysyłaniu mam taki błąd: Błąd wewnętrzny [550-Your network address is blackholed in our static tables550-If you feel we mistreat you, do contact us.550 Ask HELP for our contact information.220 smtp.poczta.onet.pl ESMTP (9) our local time is now Thu, 8 Jul 2004 13:50:50 +0200] najciekawsze jest to że z WP moge wysyłać ale już z Idei nie nie wiem o co biega. Tak było przed i jest po reinstalacji systemu. Podejżewam że to admin coś zablokował ale nie jestem pewnien. A co Wy o tym sądzicie ?? Pozdrawiam Dyejcop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 to oznacza ze serwer pocztowy z ktorego korzystasz zostal uzanany przez inne serwery za spamerski i zostal zablokowany. to sie dosc czesto zdaza przy okazji darmowych kont pocztowych. a swoja droga dziwi (i nawet bawi) mnie to jak ludzie probuja rozwiazywac problemy znajdujace sie na odleglych komputerach przy pomocy format c:/reinstalacji systemu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyejcop Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Formatowałem bo zmieniłem płyte procka i ramy i XP się nie załadował w przeciwieństwie do Mandrake :) Wracając do tematu, to oznacza ze serwer pocztowy z ktorego korzystasz zostal uzanany przez inne serwery za spamerski i zostal zablokowany. to sie dosc czesto zdaza przy okazji darmowych kont pocztowych. Przez jakie inne serwery ?? czemu został zablokowany ?? i co mam w tej strawie zrobić ?? ja nie chce włazić na strone żeby wysłać maila :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 mozesz zmienic konto. nie masz na to wplywy, ja tez czasem dostaje odpowiedzi od serwerow "we do not relay". i nic nie zrobisz, mejla nie wyslesz. ewentualnie mozesz do adminow napisac, zeby sie tym zajeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...