Skocz do zawartości
rOg@s

FX5200 Ultimate taki slaby ?? :(

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt inny nie napisał nic w stylu "istnieje taka teoria", więc przyjąłem, że masz na myśli mnie. :D

Najpierw mówisz że o teorii powiedział Ci kierownik zakładu a potem że profesor. A może to ta sama osoba

Dokładnie tak. :D Kierownik zakładu musi być profesorem. :D

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt inny nie napisał nic w stylu "istnieje taka teoria", więc przyjąłem, że masz na myśli mnie.  :D 

Najpierw mówisz że o teorii powiedział Ci kierownik zakładu a potem że profesor. A może to ta sama osoba

Dokładnie tak. :D Kierownik zakładu musi być profesorem. :D

pozdro

A to sorry. Zwracam honor.

A z tym cytatem to nie było nic osobistego. Chodziło mi o to że tego typu wypowiedzi dobrze jest czymś poprzeć, powołać się na coś. Ale skoro tak Ci powiedział to ja Ci wierze zwłaszcza że tak jak powiedziałeś puki co lepiej dla Ciebie się z mu nie sprzeciwiać :). Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NAWET GLUPEK, NIEKONIECZNIE PROFESOR, PO RZUCIE OKIEM NA OBRAZ Z GRY FPP(CZY INNEJ) ZAUWAZY ROZNICE MIEDZY 25, 30 A TYM BARDZIEJ 60 FPS

TAK SAMO ZAUWAZY SIE ROZNICE PRZY 150 FPS....JAK CI NAGLE SPADNIE DO 60

JAK CI CZLOWIEKU W JAKIMS MOMENCIE (PRZEWAZNIE WAZNYM) OBRAZ ZNACZNIE ZWOLNI, CO ZAUWAZYSZ PO SZARPNIECIACH OBIEKTOW TO SIE PRZEKONASZ...CO TO JEST 60FPS A 150 FPS

roznica golym okiem widoczna

a to ze oko ludzkie dla FILMU nie zauwaza roznicy powyzej 25 to oczywiscie prawda...ale w filmie poslizg moze byc

ALE W GRZE JUZ NIE BARDZO bo są szarpniecia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi