Kamilek Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Gdzie mogę znalezc serwis w którym naprawiają płyt głowne ,chodzi mi o mojego asusa ale nie tego z podpisu.Gdzie wogóle jest serwis oficjalny asusa ??Jak znajdziecie jakies serwisy w których mozna naprawic płyty główne to fajnie zeby były z Trojmiasta albo Poznania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 na allegro jakis typek naprawia wysylasz mu a on ci odsyla naprawiona :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 gdzie dokładnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 to gdzies bylo w uszkodzonych mobo albo w uslugach cos takiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 w koszalinie jest serwis asusa, andi tam pracuje albo: http://www.pccenter.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...